Augusto Cabrera / Algost.

Augusto har lång erfarenhet i Commedia dell´ Arte, maskspel, docktetater, scenframställning, clown, anticlown, bouffon och mycket mer. Han är också verksam som skådespelare, regissör, och mask och docktillverkare. Augusto är utbildad inom konst och teater i Peru och Brasilien, men också i Italien (Commedia dell´ Arte och Lädermask för Donato Sartori), vid Odinteatret i Danmark (regi), vid Dockteater Institutet för Mikael Meschke, m.m. Han är konstnärlig ledare och regissör på Commediagillet som han grundade 1995.

 


Morgan Tolsén / Birre.

Började tidigt i livet att lära sig att spela olika musikinstrument som t ex piano. Utbildades till musiker men samtidigt började att uppträda som sångare, tog sånglektioner för b.l.a Operasångaren och Docenten Arne Ohlson i sång och talvård. I och med sången så märkte han att han hade fallenhet för teater och gick då utbildning på Folkuniversitetet och Stockholms Teaterinstitut. Började i Commediagillet 2001. Morgan har gjort det mesta i Commediagillet, varit gycklare, mask- och dockspelare samt clown och spelat och komponerat egen musik till deras uppsättningar.

 

 

Jonas Blixt /Artichok.

Jonas har utbildning i bild- & formgivning i Haninge och i teater på Stockholms Elementära Teaterskola. Under gymnasiet lärde Jonas känna Augusto Cabrera som jobbade som teaterlärare där. 2010 tog Jonas kontakt med Augusto om att få vara med i gruppen och har varit med i samtliga av Commediagillets pjäser sedan dess. Jonas har fått sin utbildning inom clown, mask- och dockspel av Augusto.

 

 

Esse Hellberg / Odojon.

Esse kom till Stockholm från Halland för några år sedan, för att studera på Stockholms Elementära Teaterskola. Efter studierna har Esse varit allt från skådespelare till kaffekokare på teatern. Genom sitt intresse för clown & commedia tog Esse kontakt med Augusto för att lära sig mer om detta ämne. Esse studerar också sång för operasångarna Dag Schantz och Thomas Gorn.

Klicka på länken här under för att gå vidare:

Home Mask och Commedia Centrum Aktuellt Föreställningar Kurser Länkar